Debattmøte om medienes dekning av EU

Under de nordiske mediedagene i Bergen 11.-13. mai arrangerte Europautredningen og Fritt ord debattmøte om norske medier og deres dekning av EU. Dette var det 9. møtet i serien “Utenfor & innenfor – Norge og EU”, og det fant sted den 12. mai i Bergen kunstmuseum. Tore Slaatta innledet med å presentere deler av rapporten “Fortiet, forsinket og forvrengt? Norske mediers dekning av EU“, en delrapport i en serie eksterne utredninger bestilt av Europautredningen. Alf Ole Ask, Frank Rossavik, Thomas Vermes og Kjetil Wiedsewang kommenterte innlegget i en påfølgende paneldebatt ledet av Europautredningens sekretariatsleder Ulf Sverdrup.

Kjetil Wiedeswang presenterte den 12. rapporten i Europautredningens serie av eksterne utredninger, som gir et skråblikk på den norske kolonien i Brussel. Rapporten er rikt illustrert med tegninger av Per Elvestuen. “plux. Hovedsakelig harmløs. Den norske modellen i Brussel” finner du her.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.